Skip to content

Social media specialist

Social Ads uitbesteden

Social media adverteren

Als social media specialist help ik bedrijven met adverteren op Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest met maandelijkse rapportages. Aan de hand van jouw online marketing doelen bepalen we wat voor jou de beste strategie is. 

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf als social media specialist kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Freelance social media

Werkwijze social media adverteren

Kennismaking

Tijdens de kennismaking vindt ik het belangrijk om als social media specialist jouw bedrijf te leren kennen en te weten wat jouw doelstellingen zijn. Aan de hand van deze doelstellingen bespreken we welke strategie en social media kanalen aansluiten om jouw doelstellingen te bereiken. Hiervoor kom ik graag langs op kantoor, maar dit gesprek kan uiteraard ook digitaal plaatsvinden. 

Start campagnes

Bij de start van de socials media campagnes zorg ik ervoor dat alle metingen goed ingesteld zijn. Daardoor weten we wat de opbrengst is van de advertenties. In het begin start ik de campagnes met een relatief laag budget. Dit doe ik om te testen of we de vooraf afgesproken kosten ten opzichte van de omzet of kosten per lead kunnen behalen. Nadat we de campagne binnen de doelstellingen hebben ingesteld, begint de periode waarin we indien mogelijk de campagnes kunnen opschalen. 

Maandelijkse optimalisatie en rapportering

Maandelijks ontvang je van mij een rapport wat we elke maand digitaal bespreken. In dit gesprek zal ik uitleggen wat ik heb gedaan, waar het budget naartoe gegaan is, wat het heeft opgeleverd. Daarnaast bespreek ik wat de te maken stappen zijn voor de optimalisatie van het advertentieaccount.

Spreekt de bovenstaande werkwijze jou aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Freelance social adverteren
0
Projects
0
Artworks
0
Models
0
Websites
Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen

In de tijd waarin ik met Frank heb samengewerkt bij Atvise, heb ik hem ervaren als een vakbekwame online marketeer met een constante drive om zich te blijven ontwikkelen en een prettige collega op mee samen te werken.
Jeff van der Slot
Online marketing consultant
Online marketing Noordwijk

Algemene voorwaarden | Privacybeleid en cookieverklaring

Copyright 2022 Frank Duindam. All rights reserved.