Skip to content

Freelance SEO specialist

Freelance SEO specialist
Technische SEO

Zoekmachine optimalisatie

Wat doet een SEO specialist? Als freelance SEO specialist help ik bedrijven om hoger in zoekmachines te komen met als doel de online vindbaarheid te verbeteren. SEO staat voor Search Engine Optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. 

Mijn specialiteit is niet het schrijven van SEO content maar wel technische SEO, indexatie, SEO strategie, zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse en SEO begeleiding voor nieuwe websites.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf als freelance SEO specialist kan betekenen? Lees hieronder hoe ik te werkt ga of neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Freelance SEO zzp

SEO Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismaking vindt ik het belangrijk om als freelance SEO specialist jouw bedrijf te leren kennen en te weten wat jullie doelstellingen zijn. Aan de hand van deze doelstellingen bespreken we welke strategie aansluit om jouw doelstellingen te bereiken. Hiervoor kom ik graag langs op kantoor, maar dit gesprek kan uiteraard ook digitaal plaatsvinden. 

SEO start

Bij de start zal ik een 0-meting doen om later het effect van de werkzaamheden duidelijk te kunnen weergeven. Bij de start doe ik een uitgebreide analyse voor de website waarin ik de techniek onder de loep zal nemen. Daarnaast doe ik een concurrenten analyse om kansen te vinden die je wellicht hebt laten liggen of om te zien waar veel winst te behalen valt. Tijdens de start zal ik ook een zoekwoordenonderzoek doen wat de basis zal worden voor de content strategie.

Maandelijkse optimalisatie en rapportering

Na de SEO start begint de maandelijkse optimalisatie waarin ik alle gevonden kansen ga benutten en zal meten wat de impact is van deze SEO werkzaamheden. Naast het optimaliseren en meten zal ik nieuwe verbeteringen opsporen en uitvoeren. De metingen en verrichtte werkzaamheden verwerk ik in een rapport wat we maandelijks digitaal zullen bespreken.

Spreekt de bovenstaande werkwijze jou aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

freelance seo specialist
Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen

In de tijd waarin ik met Frank heb samengewerkt bij Atvise, heb ik hem ervaren als een vakbekwame online marketeer met een constante drive om zich te blijven ontwikkelen en een prettige collega op mee samen te werken.
Jeff van der Slot
Online marketing consultant
Online marketing Noordwijk

Algemene voorwaarden | Privacybeleid en cookieverklaring

Copyright 2022 Frank Duindam. All rights reserved.