Skip to content

Freelance SEA specialist

ZZP SEA specialist
Google Ads uitbesteden

Zoekmachine adverteren

Wat doet een SEA specialist? Als freelance SEA specialist help ik bedrijven met adverteren binnen zoekmachines met transparante metingen en maandelijkse rapportages. Er zijn verschillende vormen van adverteren binnen zoekmachines. Aan de hand van jouw online marketing doelen bepalen we wat voor jou de beste strategie is. 

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf als freelance SEA consultant kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij jou op kantoor of digitaal maar dit kan ook met een kopje koffie op het Noordwijkse strand.

Google ads uitbesteden

Werkwijze Google Ads uitbesteden

Kennismaking

Tijdens de kennismaking vindt ik het belangrijk om als freelance SEA specialist jouw bedrijf te leren kennen en te weten wat jouw doelstellingen zijn. Aan de hand van deze doelstellingen bespreken we welke strategie aansluit om jouw doelstellingen te bereiken. Hiervoor kom ik graag langs op kantoor, maar dit gesprek kan uiteraard ook digitaal plaatsvinden.

SEA start

Bij de start van de SEA campagnes zorg ik ervoor dat alle metingen goed ingesteld zijn. Hierdoor weten we wat de opbrengst is van de campagnes. Bij de start van de Google Ads campagne start ik altijd met een relatief laag budget. Dit doe ik om te testen of we de vooraf afgesproken kosten ten opzichte van de omzet of kosten per lead kunnen behalen.

Nadat we de campagne binnen de doelstellingen hebben ingesteld begint de periode waarin we indien mogelijk de Google Ads campagnes kunnen opschalen en bijsturen.

Maandelijkse optimalisatie en rapportering

Maandelijks ontvang je van mij een rapport wat we elke maand digitaal bespreken. In dit gesprek zal ik uitleggen wat ik heb gedaan, waar het budget naartoe gegaan is, wat het heeft opgeleverd en wat de te maken stappen zijn voor de optimalisatie van het advertentieaccount.

Spreekt de bovenstaande werkwijze jou aan? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

SEA-specialist
Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen

In de tijd waarin ik met Frank heb samengewerkt bij Atvise, heb ik hem ervaren als een vakbekwame online marketeer met een constante drive om zich te blijven ontwikkelen en een prettige collega op mee samen te werken.
Jeff van der Slot
Online marketing consultant
0
Projects
0
Artworks
0
Models
0
Websites
Online marketing Noordwijk

Algemene voorwaarden | Privacybeleid en cookieverklaring

Copyright 2022 Frank Duindam. All rights reserved.