Skip to content

Online marketing Noordwijk

Online marketing Noordwijk

Marketing specialist

Online marketeer Noordwijk

Op zoek naar online marketing in Noordwijk? Gevonden! Mijn naam is Frank Duindam, online markeer uit Noordwijk.

Online marketing is een verzamelnaam voor marketing activiteiten die online plaatsvinden. Of jij nu meer wilt halen uit jouw huidige website, of een nieuw merk op de kaart wilt zetten. Als online marketeer kan jou hierbij helpen.

Om de strategie te bepalen is het belangrijk om de doelstellingen van jouw bedrijf in kaart te brengen. Aan de hand van deze doelstellen wordt het online marketing plan bepaald. De voordelen van online marketing zijn dat je de werkzaamheden op afstand kunt doen, en dat je door goede metingen in bijvoorbeeld Google Analytics per maand up to date blijft van wat het oplevert.

 

Freelance marketeer Noordwijk

Mijn specialisaties als freelance online marketeer zijn: SEO, SEA en SMA (Social Ads). SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Dat klinkt allemaal erg technisch, maar door deze werkzaamheden zorg ik ervoor dat jouw website hoger komt in de zoekresultaten. Hierdoor kunnen potentiële klanten jouw producten of diensten beter kunnen vinden via het internet.

SEA betekent Search Engine Advertising oftewel zoekmachine adverteren. Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat je in enkele uren/dagen bovenaan de zoekresultaten te zien bent. Als online marketeer zorg ik ervoor dat jij het optimale uit jouw Google Ads of Bing advertentie budget haalt en dat jij weet wat het heeft opgeleverd.

Binnen social media marketing ben ik gespecialiseerd in het betaalde gedeelte (Social Ads). Ik heb ervaring met Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Mocht het nodig zijn heb ik een ruim netwerk met developers en content creators.

Online Marketeer Noordwijk

Als Online marketeer in Noordwijk werk ik vanuit huis. Noordwijk is een badplaats in de randstad vlakbij plaatsen als: Noordwijkerhout, Katwijk, Leiden, Wassenaar, Lisse, Oegstgeest en Voorhout.

Ben je benieuw wat ik voor jouw online marketing kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende digitale kennismaking of voor een kennismaking met een kop koffie op het Noordwijkse strand.

Online marketing Noordwijk
Ervaringen

Wat anderen over mij zeggen

Met de hulp van Frank stond ik binnen no time op 1 in Google. Waar ik eerst verlegen zat om klanten, moet ik nu mijn best doen om een gaatje in mijn agenda te vinden.
Online marketing Noordwijk

Algemene voorwaarden | Privacybeleid en cookieverklaring

Copyright 2022 Frank Duindam. All rights reserved.